Barion Pixel
ajándékötletek férfiaknak karácsonyra
Receptek

Ajándékötletek férfiaknak karácsonyra

Unalmas már a nyakkendő-zokni-pálinka kombináció? Netán minden évben pizsamát kapott a család összes férfi tagja? Van pár ötletünk, aminek várhatóan sokkal jobban fognak örülni! Főleg, hogy a férfiak nagyjának szívéhez a gyomrukon át vezet az út.

Élményajándék vagy gasztroajándék, ehető és kedvükben járó ajándékötleteket gyűjtöttünk össze, mert tudjuk nagyon jól, hogy mennyire nehéz férfiaknak ajándékot venni. A legtöbb ötlet már évekkel ezelőtt divatjamúlt volt vagy már több is van belőle.

Emlékszem arra az évre, amikor nálunk családilag mindenki valami szőrrel kapcsolatos dolgot kapott….rém kellemetlen volt epilátort, orrszőrnyírót meg ilyesmit kapni anyutól, aputól…mintha egy jeti-család lettünk volna. Pedig nem is. Azt hiszem sosem használtuk egyiket sem. Na ezt elkerülvén, most az ehető ajándékok felé teszünk pár ötletadót!

A chili szerelmeseinek

Egy idei újdonságunk a színében is izgalmas és ízvilágában, erősségében is szuper összeállításunk, a hat darabos chiliszett. Ehhez nagyon prózai okból nem jár díszdoboz, mert annyira dobozhiány van a világban, hogy nem bírtunk eddig még szerezni hozzá és szállításhoz is sokkal praktikusabban lehet csomagolni, hogy ne törjön össze.

Többféle erősség van benne a legismertebb Habanerotól kezdve egészen a Guiness-rekorder Carolina reaperből készült Végzet Asszonyáig.

De mi van akkor, ha az a férfi nem chiliimádó? Nyugalom, erre is van ötletünk!

A férfi, aki szeret főzni a konyhában

A legnagyobb elismerések közé tartozik az, amikor egy ember úgy főz, hogy eldugja a vendégek elől a szószos palackjainkat és amikor bezsebelte a vendégseregtől a sok dicséretet és már rágják a fülét a receptért, akkor töredelmesen bevallja, hogy bizony ő ebből készítette a pácot vagy a barna mártás valójában a Liquid Onion szószunk. Megtörtént eset, mert kedvenc GLS futárunk mesélte el a történetet egyszer, mikor befőttes üvegeket hozott nekünk dobozszám és természetesen nagy szószrajongónk is egyben.

Téli időszakban a 3 legkeresebbett szószunk itt fent láthatod is, hogy keresgélned se kelljen.

Akár a pikánsabb “mindenrenyomkodós” szószok közül választasz, akár a csemege irányban keresgélsz, biztosan találsz a megajándékozandó férfinek olyan szószt, amivel a haveri kört is lenyűgözheti majd, amikor ő áll a fakanál másik oldalán.

A koktélkedvelő pasik

Az évek során, ahogy a gazdaságunk is nőtt és egyre többféle zöldséget, gyümölcsöt és fűszert kezdtünk el termelni, ráadásul egyeseket igen nagy mennyiségben, elkezdtünk ebbe az irányba is elkalandozni. Alkoholos italok mellé koktélokhoz készítünk szirupokat is!

Itt is a három legkeresettebbet mutatom, de ezen kívül még bőven találsz az oldalon érdekességet. A kakukkfű szirupunkat kifejezetten szeretik az orosz vevők, mert vodka mellé téve készítenek belőle koktélt. A gyümölcsös szószokat meg szinte mindenféle alkohollal keverték már vevőink és partnereink, szóval csak a kreativitásodra van bízva, melyik áll a szívetekhez közel.

Ajándékötletek férfiaknak karácsonyra bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

Köszönjük feliratkozásod! Mentsd el kuponkódod a várásláshoz: regi2022

Valami hiba történt, kérjük próbáld meg újra.

GourmetAndDelicious - Chili termékek, lekvárok, szószok az adataidra vigyáz és nem adja ki harmadik félnek. Saját marketingtevékenységre használja és nem él vissza feliratkozásoddal, adataid bizalmasan kezeli.