-
Vaslapon sült tükörtojás saslikkal
Íme pár étel, amit az I. Online Grillcimbi Grillbajnokságon készítettünk: Vaslapon sült tükörtojás saslikkal
-
Habos kávé gyümölcssziruppal édesítve
Habos kávé gyümölcssziruppal édesítve: hogy a napod 100%-osan jól induljon!
-
Receptoldal – Minden, ami konyha és főzés
Csatlakozz Receptoldal - Minden, ami konyha és főzés csoportunkhoz a Facebookon és főzzetek velünk!
-
Ketogén csokoládétorta, amit tuti imádni fogsz
Ha már a diétás édességeknél tartottunk a héten, akkor ez a ketogén csokoládétorta már egy csoda, mert régóta vágytunk valami extracsokisra, ami belefér az életmódváltós programba is.
-
Tejszínes feketeribizli-parfé házilag
Édességre vágytunk, ami ketogén étrendbe is belefér, laktató és finom is. Mutatjuk a receptet, mert rendkívül finom lett!
-
Grillcimbi Online Grillparty A #maradjotthon Jegyében
Mivel a nagy rendezvények elmaradnak, de a grillezés szenvedélye örök, így egy országos online grillversenyt hirdetünk, ahova várjuk jelentkezésedet!
-
Húspácolás: Így pácold a húst, hogy omlós, puha legyen!
A húspácolás titka a tökéletes ízélményért és omlós puhaságért. Mert a titok sokszor a pácolásban is rejlik.
-
A jó barbecue titka
Egészen eddig kyísérleteztük a tükéletes barbecue receptjén, bár a szósz már megvolt hozzá, de a sütési technika sem mindegy.
-
Szuvidálás – “Sous vide” főzés rejtelmei
Ha már most mindenki nekiállt otthon főzicskézni, gondoltuk mi lenne ha a magazinon kívül is lennének #Konyhapercek az oldalon. Most a kedvenc főzési módunkat, a szuvidálást (Sous vide) mutatjuk be.
-
Köményleves, ahogyan mi szeretjük
Tavaszi köményleves, amolyan "mindentbeleleves", mert a takarékosság és a praktikum jegyében abból főzünk, ami van itthon.