Leírás
A Fehércsokoládés szarvasgombás lekvár ötlete az első homoki szarvasgomba megkóstolásakor jutott eszünkbe. Akkor szarvasgomba vajkrémként ettük, majd vaníliás krémként. Fehércsokoládéval meg egyszerűen fantasztikus volt!
Mivel rengeteg bogyósgyümölcs van a gazdaságunkban, így kipróbáltuk ezzel a kombinációval is, de amikor a fehércsokoládé mellé került, akkor nem győztük falatozni, annyira izgalmas ízélmény lett belőle.
Milyen ételekhez ajánljuk?
- Macarontölteléknek
- Édes teasütemények mellé
- Füstölt, sült húsok mellé
Összetevők: bogyós gyümölcsök vegyesen, fehércsokoládé, homoki szarvasgomba
A termék limited edition, így csak időszakosan rendelhető!
Orsolya Bagi (megerősített tulajdonos) –
Eniko (megerősített tulajdonos) –
Magdolna Győrik (megerősített tulajdonos) –
Anonim (megerősített tulajdonos) –
Szuperek vagytok! 🙂