Barion Pixel

Kosár

Jelenleg üres a bevásárlókosár.

Vásárlás folytatása

A rendelés leadása fizetési kötelezettséget von maga után.

BEÍRTAD KUPONKÓDOD A MEGFELELŐ HELYRE?

Ne felejts el kártyás fizetéshez előkészíteni a telekódod és szükség esetén a mobilod a visszaigazoló SMS-kódhoz. A kártyaadataiddal nem élünk vissza, az adatkezelési tájékoztatónkban minden fontos információt megtalálsz.

Ha bármi kérdésed merül fel, keress minket bátran az info@gourmetanddelicious.hu címen vagy ügyfélszolgálati időben a +36304935173-as számon! Ha Facebook oldalunk chatjén írsz ránk, akár azonnal is tudunk segíteni!

Jól nézd meg, hogy helyes szállítási címet adtál-e meg, mert rendszerünk a megadott címre fogja a csomagot kiküldeni. Várható szállítási idő: rendeléstől számított 5 munkanapon belül. Természetesen kivételt képeznek az olyan időszakok, mint pl a Karácsony, amikor a futárszolgáltatók is csúsznak. Akkor mi sem tudjuk tartani a szállítási határidőt még akkor sem, ha a csomag-összekészítés ugyanúgy naprakész. Kérjük, ezekben az időkben a türelmes együttműködést. Türelem, szószt teremt! Hétvégi rendelésnél vedd figyelembe, hogy hétvégén nincs csomagfeladás! Pl. így a szombat reggeli rendelés nem érkezik meg hétfőn a címzetthez természetesen.

Csomagfeladási napok: KEDD és CSÜTÖRTÖK munkanapokon

(Példa: ha pénteken adsz fel rendelést, akkor hétfőn fogjuk tudni várhatóan összekészíteni és kedden tudjuk csak feladni. Csütörtöki rendelésnél ha a reggeli összekészítésbe beleférsz, akkor akár pénteken is megérkezhet csomagod, de ez attól függ, hogy csütörtökön a Te rendelésed is fel tudja-e venni a futár. A rendeléseket beérkezési sorrendben csomagoljuk össze, kérjük legyél türelmes, nagyon-nagyon köszönjük!)

IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE még több kedvezményért!

Köszönjük, hogy feliratkoztál hírlevelünkre!

Hiba történt a kérés elküldése közben. Kérlek próbáld újra.

GourmetAndDeliciousManufaktúra az adataidra vigyáz és nem adja ki harmadik félnek. Saját marketingtevékenységre használja és nem él vissza feliratkozásoddal, adataid bizalmasan kezeli.

Köszönjük feliratkozásod! Mentsd el kuponkódod a várásláshoz: regi2022

Valami hiba történt, kérjük próbáld meg újra.

GourmetAndDelicious - Chili termékek, lekvárok, szószok az adataidra vigyáz és nem adja ki harmadik félnek. Saját marketingtevékenységre használja és nem él vissza feliratkozásoddal, adataid bizalmasan kezeli.