Barion Pixel

Rólunk

A tulajdonosok: Varga Szabolcs és Vargáné Topor Erika

ÜDVÖZLÜNK A MANUFAKTÚRÁNK OLDALÁN!

Hálásak vagyunk, hogy magyar termelőként és élelmiszergyártóként minket és termékeinket választottad.

Mivel számunkra is fontos a magas minőség, a megbízhatóság és a termékek mögött rejlő szaktudást átható szeretettel való alkotás öröme, így bízunk benne, hogy végigkóstolod Manufaktúránk kínálatát és kedvelt szószaid, lekvárjaid vagy chilitermékeid közé fogod sorolni, ha főzésről van szó.

Az Alföld szívében kezdtünk gazdálkodni családi gazdaságként még 2015-2016-ban, amikor is először önellátásra berendezkedve saját élelmiszereinket akartuk csak megtermelni. Majd teltek az évek és egyre többen kértek a háztáji finomságainkból családon belül és már a barátok is, így nemcsak mint őstermelő, de egy dinamikusan folyamatosan bővülő nagy családi gazdaság lettünk az évek során.

A megszámlálhatatlanul sok gyümölcsfa és a többezer zöldségpalánta mellett a saját fűszereinket is megtermeljük és rengeteg egzotikus zöldséggel, gyümölccsel és fűszerrel is kísérletezünk. A megye legfajgazdagabb fűszerfajtagyűjteménye van kertészetünk bemutatókertjében, ahol számos fenntarthatósági, ökológiai kísérlet is zajlik az aktív termelés mellett.

fűszerpaprika rendelhető
Fotó: Makai Marianna Lifestyle Photography

Termékeink hamar a vásárlók kedvencei lettek. A közel 40 fajta szósz, lekvár, fűszerkeverék és chilitermék egy része limitált kiadású vagy szezonálisan elérhető (pl. Tökmagos melegszendvicskrém), de például a chiliszószok, a lekvárok egy része és a szószok egy jó része is egész évben elérhető vásárlóink számára, mert elegendő alapanyagot tudunk megtermelni és betakarítani hozzá.

Mivel számunkra már a kiinduláskor is rendkívül fontos volt, hogy élelmiszereink magas minőségűek legyenek és a lehető legtermészetesebb összetevőket tartalmazzák, így az eladásra szánt termékekben is ez tükröződik vissza.

Termékeinkre igaz, hogy az van benne, ami az összetevőknél rá van írva: tiszta alapanyagokból készülő zöldség, gyümölcs és fűszer kerül bele egytől-egyig, hiszen termékeinket mi magunk is fogyasztjuk.


2018 tavaszán a II. Nemzeti Lekvár- és Szörpversenyen Diólekvárunk EZÜST érmet nyert, melyre nagyon büszkék vagyunk. Nemzetközi Bor- és Lekvárversenyen is kimagaslóan szerepeltünk, két NAGY ARANYÉREM és több EZÜSTÉREM lett az eredményünk, melynek nagyon örültünk és még nagyobb lendületet adott nekünk. Jelenleg mind az általunk készített 10 lekvárkülönlegességünk érmet nyert a nemzetközi versenyeken.

2023-as év a díjeső volt nálunk újra, hiszen szakmai díjak mellett az egyik legrangosabb élelmiszerversenyen, a Great Taste versenyen KARIBI SZÓSZunk elhozott egy aranycsillagot.

HITVALLÁSUNK

Hisszük, hogy a fenntartható fejlődés és tanulás az alapja a sikernek. A magas minőség alapkövetelmény számunkra, szeretjük az elégedett vevői mosolyokat, a rengeteg kedves szót és a sok visszajáró – lassan már barátot. Ahhoz, hogy mindig tökéletes terméket állítsunk elő magunk is képezzük magunkat. Tanulunk, tesztelünk ízeket, recepteket és csak és kizárólag a saját mércénk szerint tökéletes receptet “dobjuk piacra”. Igyekszünk “legendás szolgáltatást” nyújtani Vevőinknek, Partnereinknek.

​Együttműködéseink

Tagja vagyunk a Homokhátsági Gazdák Kamra-Túra Egyesületének és a Homokhátsági Védjegy alá tartozunk.
Szakmai szervezetekkel működünk együtt, tagja vagyunk a Bács-Kiskun megyei Agrárinnovációs Csoportnak. Tanítunk start up-okat a NAK-TechLab-on keresztül, de képzésekre hívnak minket az Agrárkamarához is.


Gloria Sublimis Borlovagrend tagság. A Nemzeti Agrárkamara Bács-Kiskun-megyei Fiatal Gazdálkodók Osztályának tagjai vagyunk, ahol szintén munkánkkal növeljük a vidékre költöző fiatalok kedvét, szakmailag segítjük őket az innovatív technológiák kitanulásában.

Emellett számos szaklapban, TV-műsorban és rádióadásban vagyunk hallhatóak, akár a kertészeti témákról van szó, akár az élelmiszergyártásról. Kertészfüzeteinket a Kertportál Média Csoport kiadóján keresztül olvashatod, ha bepillantanál ebbe a szakmába vagy csak hobbikertészként akarsz sikereket elérni. Szakemberként szólunk hozzád a kiadványainkban is, de érthető, köznyelven, hogy kezdőként is örömöd legyen bennük.


Vállalkozói együttműködéseink keretein belül idei a 2018-as évben létrejött a Gourmet&Delicious Magazin, mely termékeinket új, modern szellemiségben mutatja be.
Hamarosan megjelenő könyvünk, a Vidéken Újrakezdők – ahogyan mi látjuk 2018. karácsonyi szezonjában kerül boltokba.

A DesszertTészta.hu, a Gourmetanddelicious.hu és Gourmet & Delicious Manufaktúra oldal, a rajta található képek és a termékek szerzői jogvédelem alatt állnak. A termékek előállítása, a márkanév használat a Varga Szabolcs Őstermelők Családi Gazdaságának tulajdona.

DÍJAINK a teljesség igénye nélkül

KÜLDETÉSÜNK

Hiszünk abban, hogy 10 éven belül a legtöbb hazai konyhában ott leszünk a konyhaszekrények sokaságában, hogy ízélmény szószaink megkönnyítsék a mindennapokat. A víziónk egy olyan világ, ahol az ízletes és egészséges ételek elérhetőek mindenki számára.

 • Nyitvatartás
  • Hétfő (ma) : -
  • Kedd : -
  • Szerda : -
  • Csütörtök : -
  • Péntek : -
  • Szombat : -
  • Vasárnap : -
  Ezen a csomagponton nem érhető el az utánvétes fizetés!
  Átvétel itt
 • Sajnos a keresett kifejezésre nincs találat. Próbálj meg egy másik helyre keresni, vagy a térképen válassz ki egy hozzád közeli átvételi pontot

 • What Our Clients Say
  326 vélemény