Barion Pixel

MÉDIAMEGJELENÉSEK ÉS SAJTÓ

Egyre több helyen írnak rólunk, akár termékeinkről, akár manufaktúránkról vagy épp akár recepjeinket is olvashatjátok magazinokban a sajátunkon kívül. Most összegyűjtöttük Neked sajtómegjelenéseinket.

A médiamegjelenések mindig fontosak, ezért ha szeretnéd, hogy riportot adjunk, kérjük keress minket az info@gourmetanddelicious.hu mailcímünkön.

A lista folyamatosan bővül, ahogy időnk engedi, folyamatosan töltjük fel a linkeket ide 🙂

Karamellizált füge

RECEPTJEINK:

…. és a receptek linkjei:

Sütőtökös receptek októberre

Így dobd fel az unalmas krumplipürét!

Cukkinitészta friss zöldségekkel lecsósan

Isteni finom friss sárgarépakrém grillhúsokhoz vagy szendvicskrémnek

Rumos diós, karamellizált fügés zabkása

Zsidócseresznyés-magos zabkása reggelire

Pikáns pizzás tekercs bekuckózáshoz

Spenótos krumplinudli ínycsiklandozó olvasztott sajttal

Így készül a házi fűszerkeverék

Csokoládés croissant reggeli házi feketeribizli lekvárral

Nagyi kedvenc sajtos pogácsája

Zöld házi pesto friss fűszerekkel, sokmagvasan

Sajtos tallér sajtból

Sajtkosárka szárított tojássárgájás lazacsalátával

Matcha latte – a trendi napindító

Házi granola sok maggal

Csokoládés-mazsolás tekercs

Brokkolis csirkecomb friss salátával

Illatos erdei gombás spagetti jó sok hússal

Mézes körtés rukkolasaláta uzsonnára

Lencsés frittata paradicsommal és paprikával

Narancsos sütőtökös gyors vendégváró

Éhesek salátája tojással, sonkával és grillezett zöldséggel

ITT AJÁNLOTTAK MINKET

Funzine magazin Kistermelőket ajánlott, köztünk minket is!

Ezeket a magyar gourmet manufaktúrákat nem szabad kihagynod az életedből!

VEGÁN KOKTÉLOK ÉS A HÉTFEJŰ SÁRKÁNY

RIPORTOK, INTERJÚK, BESZÉLGETÉSEK

Hobbi blogból 2 online magazin (és több millió olvasó)

Nagy dobás, vagy teljes csőd? Menő állás helyett csaptak fel gazdának, ez lett a vége

Gourmet & Delicious Manufaktúra – a tiszta és dinamikus ízélmény!

Vidéken újrakezdők: pusztából varázsolt mesés oázist Szabolcs és Erika

Budapestről költöztek Tabdira, hogy gazdálkodhassanak

Így jótékonykodtok ti karácsonykor!

Erikával a Gourmet&Delicious eredményeiről, az alkotásról beszélgettünk

Biogazdálkodás – avagy milyen az igazi biogyümölcs és hol juthatsz hozzá (interjú)

Virágzó manufaktúrát teremtettek a tabdi homokon

“AMI A PESTI ALBÉRLETBEN MŰKÖDÖTT, AZ AZ ALFÖLDÖN EGÉSZEN MÁSKÉNT VAN”

Imádni fogod ezeket a tésztacsodákat 2018-ban! #értékesötletek

„A gyakorlatban a növények nem olvassák a szakkönyveket”

Ökoroom riportunk

AMIKOR TANÍTUNK VAGY START UP CÉGEKET MENTORÁLUNK

20. NATE Esték Gyógynövényekkel az egészséges kertekért

KÉK: Egészség a kertben előadás

VIDEÓRIPORTOK