Egyre több helyen írnak rólunk, akár termékeinkről, akár manufaktúránkról vagy épp akár recepjeinket is olvashatjátok magazinokban a sajátunkon kívül. Most összegyűjtöttük Neked sajtómegjelenéseinket.
A médiamegjelenések mindig fontosak, ezért ha szeretnéd, hogy riportot adjunk, kérjük keress minket az info@gourmetanddelicious.hu mailcímünkön.
A lista folyamatosan bővül, ahogy időnk engedi, folyamatosan töltjük fel a linkeket ide 🙂
RECEPTJEINK:
…. és a receptek linkjei:
Így dobd fel az unalmas krumplipürét!
Cukkinitészta friss zöldségekkel lecsósan
Isteni finom friss sárgarépakrém grillhúsokhoz vagy szendvicskrémnek
Rumos diós, karamellizált fügés zabkása
Zsidócseresznyés-magos zabkása reggelire
Pikáns pizzás tekercs bekuckózáshoz
Spenótos krumplinudli ínycsiklandozó olvasztott sajttal
Így készül a házi fűszerkeverék
Csokoládés croissant reggeli házi feketeribizli lekvárral
Nagyi kedvenc sajtos pogácsája
Zöld házi pesto friss fűszerekkel, sokmagvasan
Sajtkosárka szárított tojássárgájás lazacsalátával
Matcha latte – a trendi napindító
Brokkolis csirkecomb friss salátával
Illatos erdei gombás spagetti jó sok hússal
Mézes körtés rukkolasaláta uzsonnára
Lencsés frittata paradicsommal és paprikával
Narancsos sütőtökös gyors vendégváró
Éhesek salátája tojással, sonkával és grillezett zöldséggel
Szezámmagos lazac szójaszósszal
Sütinyalóka avagy mutatós édesség a popcake
Tuti házi pizza receptje, amit nem tudsz elrontani sem!
ITT AJÁNLOTTAK MINKET
Funzine magazin Kistermelőket ajánlott, köztünk minket is!
Ezeket a magyar gourmet manufaktúrákat nem szabad kihagynod az életedből!
VEGÁN KOKTÉLOK ÉS A HÉTFEJŰ SÁRKÁNY
RIPORTOK, INTERJÚK, BESZÉLGETÉSEK
Hobbi blogból 2 online magazin (és több millió olvasó)
Nagy dobás, vagy teljes csőd? Menő állás helyett csaptak fel gazdának, ez lett a vége
Gourmet & Delicious Manufaktúra – a tiszta és dinamikus ízélmény!
Vidéken újrakezdők: pusztából varázsolt mesés oázist Szabolcs és Erika
Budapestről költöztek Tabdira, hogy gazdálkodhassanak
Így jótékonykodtok ti karácsonykor!
Erikával a Gourmet&Delicious eredményeiről, az alkotásról beszélgettünk
Biogazdálkodás – avagy milyen az igazi biogyümölcs és hol juthatsz hozzá (interjú)
Virágzó manufaktúrát teremtettek a tabdi homokon
“AMI A PESTI ALBÉRLETBEN MŰKÖDÖTT, AZ AZ ALFÖLDÖN EGÉSZEN MÁSKÉNT VAN”
Imádni fogod ezeket a tésztacsodákat 2018-ban! #értékesötletek
„A gyakorlatban a növények nem olvassák a szakkönyveket”
AMIKOR TANÍTUNK VAGY START UP CÉGEKET MENTORÁLUNK
20. NATE Esték Gyógynövényekkel az egészséges kertekért
KÉK: Egészség a kertben előadás