Barion Pixel

Tarja és sertéscomb szárazpác – csemege

690 Ft

Tömeg: 30 g

Leírás

A Tarja és sertéscomb szárazpác lényege, hogy a nyers húsra csak rá kell szórni, alaposan megforgatni a fűszerkeverékben és akár egészben is kisüthető húst kapunk. Mintareceptünkben egyben sült karajnál használtuk, de a legideálisabb a kicsit zsírosabb húsokhoz alkalmazni, mert akkor akár szárazpácként is használható.

Hozzáadott sóval, így maximum csak utánsóznod kell a saját ízlésed szerint. Keverheted zsiradékkal, olajjal is a maximális ízekért.

Adalékmentes és hozzáadott gluténtartalmú összetevőtől is mentes, mert tisztán fűszerekből készül, melyet magunk termelünk.

Összetevők: étkezési só, fokhagyma, paprika, vöröshagyma, rozamring, bazsalikom, oregánó, bors

Allergének: mustármagot, zellert is feldolgozó üzemben készül

Száraz helyen tartandó, fénytől védve.

Kiszerelés: 30 g

400-550 g szeletelt húsmennyiséghez való

Receptajánlataink: