Barion Pixel

Mangó Extra szósz

2 500 Ft

200 ml

 

Leírás

A Manó Extra csípős mangószósz egy különleges, édes és csípős ízvilágú szósz, amelyet friss mangóból, csípős chiliből, cukorból, ecetből és gyakran más fűszerekből készítenek. Ez a szósz a trópusi gyümölcs és a csípős paprika kombinációja, amely tökéletesen kiegészíti az étkezéseket egy egyedi, pikáns ízélménnyel.

Felhasználási lehetőségek:

  1. Grillezett húsokhoz: A csípős mangószósz tökéletes kiegészítője a grillezett csirkének, sertéshúsnak, marhának vagy akár halnak. A szósz édes és csípős ízei remekül illenek a szaftos, füstös húsokhoz.
  2. Tenger gyümölcseihez: Különösen jól passzol tengeri ételekhez, mint a garnélarák, homár vagy halételek, ahol a mangó édes íze és a chili fűszeressége egyensúlyba hozza az ételt.
  3. Sushi és ázsiai étkezések: A csípős mangószósz remekül illik sushihoz vagy egyéb ázsiai étkezésekhez, például dim sumhoz vagy wokban készült ételekhez.
  4. Taco és burrito töltelékekhez: A mangószósz kiváló választás mexikói vagy tex-mex étkezésekhez, például tacohoz vagy burritóhoz. A szósz édes és csípős íze felüdíti és különlegessé teszi ezeket az ételeket.
  5. Salátákra: Egy kicsit merészebb fogásként a csípős mangószósz salátákra is önthető. Különösen jól működik olyan zöldségekhez, mint a rúzsa- vagy jégsaláta, valamint friss paradicsomokhoz.
  6. Pizzákra: Próbálj ki egy csípős mangószószos pizzát, amelyben a szósz helyettesíti a hagyományos paradicsomszószt, és fűszeres, édes ízt ad az ételnek.
  7. Köretekhez: Kiválóan illik sült édesburgonyához, rizshez vagy grillezett zöldségekhez, amelyekhez egy csípős, édes szósz extra ízt ad.

A csípős mangószósz különösen jól működik azoknál az ételeknél, amelyeknek szükségük van egy kis édes és csípős kontrasztra.

Összetevők: mangó, virágméz, chilipaprika,
citromsav, gyömbér, Na-benzoát

További információk

Erősség

10/8

Kérdések és Válaszok

Kérdezzen
Még nem érkezett kérdés
(2)
What Our Clients Say
352 vélemény