Barion Pixel

Chili szószok és chili őrlemények

Minőségi, prémium minőségű chili szószok, magyar termesztésű chiliből 100%-os töménységben, egyenesen a termelőtől.

Könnyed chiliszószoktól az extra erősekig kínáljuk a chili termékeinket. A tömény chiliszószok hosszú érlelés után kerülnek palackokba, a hagyományos amerikai recept szerint.

Igazi Guiness-rekorder chilikkel dolgozunk a chili szószok készítésénél, mint a Carolina Reaper, Trinidad Moruga Scorpio, Big Mama Mustard vagy épp a sokak kedvence a Habanero. Közel 40 fajtánk van chiliből, így a legkülönlegesebb szószminőséget tudjuk megalkotni.

Chilijeinket a szószok készítése előtt színre válogatjuk, hogy a legtökéletesebb színélményt is tudjuk biztosítani az ízek mellett. Így lesz tökéletes a piros, sárga, zöld vagy épp fehér szószunk is.

Ha minőséget keres, akkor nálunk megtalálja. Akár ajándékba, akár saját fogyasztásra, a chilirajongók hamar visszatérnek hozzánk, miután megkóstolják karakteres ízvilágú chili szószainkat.

A prémium chili szószok választhatók egyesével, de akár színes válogatásként vagy díszcsomagolva is, hogy minden alkalomra tökéletes lehessen a csípős élvezet.

A szószaink nem csak csípnek, hanem ízük is van, melyet többször bizonyítottak már termékversenyeken, szakácsok által kóstolva és éttermekben tesztelve.

25.000 FT FELETTI VÁSÁRLÁS ESETÉN INGYENES HÁZHOZSZÁLLÍTÁSSAL 2023. január 1-étől!*

1–9 termék, összesen 17 db

What Our Clients Say
281 vélemény