Barion Pixel

Chili szószok és chili őrlemények

Minőségi, prémium minőségű chili szószok, magyar termesztésű chiliből 100%-os töménységben, egyenesen a termelőtől.

Könnyed chiliszószoktól az extra erősekig kínáljuk a chili termékeinket. A tömény chiliszószok hosszú érlelés után kerülnek palackokba, a hagyományos amerikai recept szerint.

Igazi Guiness-rekorder chilikkel dolgozunk a chili szószok készítésénél, mint a Carolina Reaper, Trinidad Moruga Scorpio, Big Mama Mustard vagy épp a sokak kedvence a Habanero. Közel 40 fajtánk van chiliből, így a legkülönlegesebb szószminőséget tudjuk megalkotni.

Chilijeinket a szószok készítése előtt színre válogatjuk, hogy a legtökéletesebb színélményt is tudjuk biztosítani az ízek mellett. Így lesz tökéletes a piros, sárga, zöld vagy épp fehér szószunk is.

Ha minőséget keres, akkor nálunk megtalálja. Akár ajándékba, akár saját fogyasztásra, a chilirajongók hamar visszatérnek hozzánk, miután megkóstolják karakteres ízvilágú chili szószainkat.

A prémium chili szószok választhatók egyesével, de akár színes válogatásként vagy díszcsomagolva is, hogy minden alkalomra tökéletes lehessen a csípős élvezet.

A szószaink nem csak csípnek, hanem ízük is van, melyet többször bizonyítottak már termékversenyeken, szakácsok által kóstolva és éttermekben tesztelve.

12.000 FT FELETTI VÁSÁRLÁS ESETÉN INGYENES HÁZHOZSZÁLLÍTÁSSAL!

1–9 termék, összesen 15 db