Leírás
A Szarvasgombás mézes-mustár mártásunkat egy Gombanap rendezvény ihlette, amikor a már korábban megvett fekete szarvasgombából és az édességekből már ismert fehér, homoki szarvasgombából nekiláttunk kísérletezni, hogy igazán különleges szószt készíthessünk.
A mártásnak nagy sikere lett azonnal és a rendelkezésünkre álló szarvasgomba készleteinkből el is kezdtük már gyártani. A termék időszakosan lesz emiatt elérhető, ahogy a szarvasgombász partnerünk tud biztosítani alapanyagot.
A más korábban ismert mustárjaink adják az alapot és a kiváló minőségű selyemfűméz, mely szinten termelői alapanyag.
Gazdaságunk fűszereivel készül, melyeket az alföldi területeinken termesztünk nagy szeretettel.
Összetevők: mustár, méz, fűszerek, szarvasgomba, balzsamecet, Na-benzoát
Köczéné Roléder Anna –
Kedves Erika és Szabi!
Ez a kísérletezés is fantasztikusra sikerült. Mivel a másik mustárotok nekem erősnek bizonyult (a fejem búbja is bizsergett!), ezért szuper, hogy erre rátaláltam, én csak ezt eszem. Köszönet!
Edit Proityné Kurali (megerősített tulajdonos) –
Krisztina (megerősített tulajdonos) –
Barbara V. (megerősített tulajdonos) –
Nikolett (megerősített tulajdonos) –
Katalin Molnár (megerősített tulajdonos) –
Anonim (megerősített tulajdonos) –
Éva Segesdi (megerősített tulajdonos) –
Anett Gyarmatné Somogyi (megerősített tulajdonos) –
Muzsik N. (megerősített tulajdonos) –
Balázs Vankó (megerősített tulajdonos) –
Ágnes (megerősített tulajdonos) –
csodálatos
Ágnes Sebestény (megerősített tulajdonos) –
Anett Gyarmatné Somogyi (megerősített tulajdonos) –
Viktória (megerősített tulajdonos) –
Judit –
Ajándékba vittem és nagyon örültek neki.
Anikó Végvári (megerősített tulajdonos) –
Az abszolút kedvence az egész családnak
Névtelen (megerősített tulajdonos) –
Dóra –
Egy hete csavarogtunk a római part közelében lévő piacon (Nánási út) és ott futottunk bele ezekbe a csodákba. Párom sok csípős dolgot végigkóstolt, én a szarvasgombás mustárt, amit meg is vettünk. Állítólag tovább bírja, mint a bolti mustár, de cáfolom, mert annyira finom, hogy vaj helyett is ezt kenjük a szendvicsbe. Egy hét alatt elpusztítottuk a fél flakont, pedig sok nem kell belőle. Biztos, hogy vásárolunk, nem csak mustárt, hanem lekvárt.
Anita Abraham (megerősített tulajdonos) –
Ez a kombo telitalalat!
Bernadett (megerősített tulajdonos) –
Régóta kedvenc nálunk, húsok pácolásához vagy önálló szószként tökéletes íz kombináció 👌🏻
Béla Tóth (megerősített tulajdonos) –
Bodó Andrea (megerősített tulajdonos) –
Kedvenc 🙂
Andrea B. (megerősített tulajdonos) –
Ez valami isteni.