Barion Pixel
jótékonyság gourmetanddelicious
Magazin

2020. a jótékonyság éve is nálunk

Ebben a speciális évben sem maradtak el a jótékonysági megmozdulások nálunk, így több szervezetet támogattunk idén is. Összeszedtük az idei szívalapú tevékenységeinket, mert a 2020. a jótékonyság éve is.

Bár sokan visszahúzták a kéziféket, mondván a kiadásokat maximálisan lecsökkentik, mi úgy gondoltuk, hogy bármilyen lesz is ez az év, az idei jótékonyság sem maradhat el. Számunkra a 2020. év a jótékonyságról is szólt, mert ez is a Gourmet&Delicious márka mögött rejlő szív alapú gondolkodás elemi része.

Támogattunk egy védett anyaotthont

A Goodstuff magazinnal karöltve, Hidasi Juditék felhívásához csatlakozva idén mi is becsatlakoztunk egy védett anyaotthon támogatásába. Az anyaotthonban menzás ételekre van csak lehetőségük és kifejezetten lekvárt szerettek volna ajándékba, így idén 30 üveg prémium lekvárral leptük meg ott lakókat.

Jótékonyság: SMA-s gyermekeknek gyűjtöttünk

Többször is bekerültek termékfelajánlásaink olyan beteg kisgyermekek árveréseire, ahol emberek ezrei gyűjtötték össze a pénzt a gyógykezelésekre, melyek sokszáz-millió forintba kerülnek. Reméljük nekik is egy kis lépéssel hozzájárulhattunk gyógyulásukhoz is!

Kisvállalkozásokat támogattunk megjelenési lehetőséggel

Akár Facebookon, akár Instagramon követsz minket, biztosan találkoztál oldalainkon vagy társoldalainkon olyan kisvállalkozói ajánlókkal, melyekbe összegyűjtöttünk más kézműveseket, kistermelőket, akiket mi is szívesen ajánlunk. Az ingyenes megjelenéssel és ajánlással reméljük nekik is tudtunk új erőt adni az idei évhez és sok új vásárlót teremtettünk nekik ezzel a plusz lehetőséggel. Ha követitek a Story-t a két közösségi oldalunkon, akkor ezt továbbra is látni fogjátok, mert így tudunk összefogással és támogatással erősödni mindannyian.

Új együttműködések is születtek a Carrie magazinnal

Egymást erősítve a Carrie magazinnal is új együttműködés született idén és minden héten két receptükkel találkoztok a gasztro rovatukban.

A környezetet is támogatjuk továbbra is!

Tavaly már a komposztálható petpalackok kerültek be a kínálatba és bevezettük az üvegek visszavételét. Nagyon szeretitek is már és szuperül hozzátok vissza a kimosott csomagolóanyagokat. Sokan még a szállítás során felhasznált dobozokat és “pukifóliát” is gondosan összehajtogatva visszahozzátok, ami szintén hatalmas öröm számunkra. Bár a pukifóliát még nem tudtuk kiváltani biztonságos módon, de a papírdobozok újrahasznosítása is már jó irány. A környéki boltokból összeszedjük a nekünk jó méretű dobozokat, így ezzel is csökkentjük az ökolábnyomunk.

Edésvíz-készlet védelmében tesszük

Mivel az alapanyagot továbbra is saját gazdaságunkban termeljük meg, melynek mindennapjait a közösségi oldalainkon is láthattok. Találtunk egy olyan technológiát, amivel az édesvíz-készletet is védeni tudjuk.

Aki ismeri a kertészetek működését kicsit is, tudja, hogy napjában sokezer liter öntözővíz szükséges egy gazdaság működtetéséhez. Akkor is, ha csak növénytermesztés folyik ott. Sőt, sokkal több édesvíz kerül kiöntözésre termesztéskor szabadföldön.

Tavaly már kísérleti jelleggel ugyan, idén 2020-ban nagyüzemi szinten tudtuk sikerrel alkalmazni a wicking bed technológiát. Így sokezer liter vizet tudtunk megspórolni az édesvízből azzal, hogy ritkábban kellett öntözzünk a kertészetben. Természetesen a komposztálás, a zöld növényi részek teljes visszaforgatása is már az ökológiai rendszer javulását eredményezte. De ez még magasabb szintje lett már az ökolábnyom csökkentésnek.

Ha szeretted idén is a termékeinket, kérjük segítsd a munkánkat azzal, hogy véleményezed a termékeket a webshopban is. Nagyon köszönjük!

Borítófotó

  • Nyitvatartás
    • Hétfő : -
    • Kedd : -
    • Szerda : -
    • Csütörtök : -
    • Péntek (ma) : -
    • Szombat : -
    • Vasárnap : -
    Ezen a csomagponton nem érhető el az utánvétes fizetés!
    Átvétel itt
  • Sajnos a keresett kifejezésre nincs találat. Próbálj meg egy másik helyre keresni, vagy a térképen válassz ki egy hozzád közeli átvételi pontot

  • What Our Clients Say
    314 vélemény