Leírás
A Tarja és sertéscomb szárazpác lényege, hogy a nyers húsra csak rá kell szórni, alaposan megforgatni a fűszerkeverékben és akár egészben is kisüthető húst kapunk. Mintareceptünkben egyben sült karajnál használtuk, de a legideálisabb a kicsit zsírosabb húsokhoz alkalmazni, mert akkor akár szárazpácként is használható.
Hozzáadott sóval, így maximum csak utánsóznod kell a saját ízlésed szerint. Keverheted zsiradékkal, olajjal is a maximális ízekért.
Adalékmentes és hozzáadott gluténtartalmú összetevőtől is mentes, mert tisztán fűszerekből készül, melyet magunk termelünk.
Összetevők: étkezési só, fokhagyma, paprika, vöröshagyma, rozamring, bazsalikom, oregánó, bors
Allergének: mustármagot, zellert is feldolgozó üzemben készül
Száraz helyen tartandó, fénytől védve.
Kiszerelés: 30 g
400-550 g szeletelt húsmennyiséghez való
Receptajánlataink: