Leírás
Eredetileg hamburgerekhez készült majonézes uborkás, kapros szószként, de tökéletesen harmonizál lazachoz és egyéb tengeri halételekhez is.
KIKNEK AJÁNLJUK?
A csemege szószok kedvelői grillezéskor szeretik a leginkább a kész hús mellé mártogatósnak. Szendvicskedvelőknek is ajánljuk (kivétel a melegszendvicsekhez).
Halételeknél a lazaccal harmonizál a legjobban, köretként sültburgonyával vagy rizzsel ajánljuk.
Balzsamecettel kikeverve salátaöntetként is használható vagy franciasaláták feltunningolására.
Összetevők: uborka, mustármag, majonéz, víz, ecet, K-zorbát, Na-benzoát
RECEPTEK HOZZÁ:
Krisztina (megerősített tulajdonos) –
Viktória (megerősített tulajdonos) –
Erika Horváthné Lovász (megerősített tulajdonos) –
Bernadett (megerősített tulajdonos) –
Picit félve rendeltem meg, de egyszerűen brutálisan finom.
Margit H. (megerősített tulajdonos) –
Rákaptam arra, hogy jégsalátát darabolok és meglocsolom ezzel a szósszal. Nem is kell más.
Bodó Andrea (megerősített tulajdonos) –
Finom. Egyenlőre salátára használtam öntetnek.