Leírás
Három különböző chili, eltérő erősségben a chilikedvelők számára:
A leggyengébb a válogatásból a Habanero szószunk, mely egy fermentált Habanero chilipaprikából készül 100%-os töménységgel. Erősség: 100 000 – 350 000 Scoville.
A válogatás másodikja egy különleges Trinidad Moruga Scorpio chiliből készült szósz, élénk sárga színben.
Erősség: 1 200 000 – 2 000 000 Scoville.
A legerősebb szószunk jelenleg színtiszta Carolina Reaper chili paprikából készült, mely a Guiness-rekorder chilik közé tartozik. 1 569 300 – 2 200 000 Scoville erősséggel a kifejezetten extraerős kedvelőknek ajánljuk.
Mindhárom szószunk egy évig fahordóban érlelt, hogy az ízek még kifinomultabbak legyenek. A hordós fermentálás során a paprika tiszta ízei is megmutatkoznak, mint egy jó bornál. Előtérbe kerülnek a chilipaprika fajtáira jellemző aromák, illatok.
Az érlelés másik nagy előnye a sima sóval eltett és darált paprikákhoz képest, hogy a gyomrukra érzékeny fogyasztók is az esetek többségében gond nélkül tudják fogyasztani.
Érdekel milyen ágyásokban termesztjük a chili paprikát?
Krisztián –
Ez a kedvenc szettem! Brutálfinom és jó csípős!
Anonim (megerősített tulajdonos) –
Veronika Kontsek (megerősített tulajdonos) –
Milán Gergály (megerősített tulajdonos) –