Leírás
Ez az a csípős mustár, amiért hétről-hétre visszajárnak vevőink, ráadásul megjárta már a németországi October festet is, de jeleskedett szakácsversenyeken is, kóstolhattad már hamburgerzőknél, foodtruckok kínálatában.
Mustárunk receptjét több éven keresztül fejlesztettük, hogy ízében, aromájában és frissességében a legszerethetőbb mustárreceptet tudjunk előállítani. A kísérletezések jutalma, hogy elkészült első mustárunk, a Habaneros mustár.
Vásárlói visszajelzések alapján az egyik legfinomabb jelenleg kapható csípős mustár a piacon.*
Mihez ajánljuk?
Grillezésekhez, húsok pácolásához, kolbászsütéshez, hamburgerek készítéséhez, vagy akár pörköltek plusz ízélményeként.
Kellemesen, közepesen erős, így elsősorban a csípőskedvelőknek ajánljuk, ízletes Habaneroval készült.
Magyarország |
300 |
328 |
280 ml |
db |
Származási ország |
Nettó tömeg (g) |
Bruttó tömeg (g) |
Kiszerelés |
Kiszerelési egység (kg / l / db) |
454,48 |
108,55 |
5 |
0,2 |
11 |
5,5 |
4,5 |
2 |
3 |
Energia (kJ)/ 100 g |
Energia (kcal)/ 100 g |
Zsír tartalom/ 100 g |
Telített zsírsav/100 g |
Szénhidrát tartalom/100 g |
Cukor tartalom/100 g |
Fehérje tartalom/100 g |
Só tartalom/100 g |
Rost tartalom/100 g |
Receptötleteink:
Mustáros karaj zsírjában sütve
Mustáros virslis tekercs
Kolbász, hurkaételek
* A megkérdezett több száz vásárló visszajelzése alapján.
H. Tamás –
Annyira szeretjük, hogy mindenhez ezt nyomjuk. Néha összeveszünk rajta 😀
Pálinkás Petra –
Én személy szerint “sima” mustárt már nem is eszek, csak ezt.
Mindenféle kolbászkákhoz, és husi pácolásához is nagyon szeretjük, ízletes, kellemesen csípős!
Maria Varadi –
A vilag legjobb mustarja, legalabbis nekunk. Sajnos csak kettot hoztunk megunkkal a legutolso latogataskor. Ki tudta, hogy jarvany lesz? Remelem nem sokaig mert ma ettuk meg az utolso cseppeket.
Boston, February 2 2021
gourmetanddelicious (store manager) –
Kedves Maria, hatalmas öröm nekünk az ilyen visszajelzés, köszönjük szépen! Reméljük, hamarosan újra találkozhatunk!
Adrienn (megerősített tulajdonos) –
Petra Pénzes (megerősített tulajdonos) –
Tibor Kiss (megerősített tulajdonos) –