Leírás
A Málna szirup csemege változatában 90% feletti málnatartalmat találsz, intenzív málnás ízzel, karakteresen. Adalékanyagoktól mentesen, ahogy a málnatőről beleérkezik a palackba.
Milyen ételekhez ajánljuk?
- 1:20-as hígítási aránynál használhatod teába cukor helyett vagy vízzel keverve szörpként.
- Édességekre, süteményekre csorgathatod gyümölcsös ízélményhez (topping)
- Édesítheted vele a kávédat, igazán különleges lesz
- Húsokra is tehető, mint pl a füstölt steakek, rántott húsok, göngyölt húsok
- Balzsamecettel kikeverve kiváló salátaöntet készíthető belőle
Összetevők: málna 95%, cukor, K-szorbát
Málna szirup fagylalt kánikulára
Málna szirup: Gyerekkorunk szörpje
Földimogyorós-diós tart az édes élvezetért
Habos kávé gyümölcssziruppal édesítve
Limoncellos gluténmentes piskóta
Köczéné Roléder Anna –
Sajnos nem volt módomban kiptóbálni, mire észbe kaptam, a párom már eltüntette. Talán a következőt sikerül. 🙂
Dóra (megerősített tulajdonos) –
Jelizaveta M. (megerősített tulajdonos) –
Kedvenc! Nagyon szeretem!
Barbara V. (megerősített tulajdonos) –
Katalin Molnár (megerősített tulajdonos) –
Csilla B. (megerősített tulajdonos) –
Szerelem volt első kóstolásra 🙂 Minden egyes cseppjében érezni lehet a friss málna ízét. Szörpként, tejberizs tetején, de néha csak úgy, az íze kedvéért 🙂 Megunhatatlan 🙂
Barbara Erényi-Tóth (megerősített tulajdonos) –
Minden nap rakok a salátámra. Zseniális! ❤️
Éva Segesdi (megerősített tulajdonos) –
Beáta Farkas (megerősített tulajdonos) –
Finom, nagyon!
Ágnes Sebestény (megerősített tulajdonos) –
Manuéla (megerősített tulajdonos) –
Szuper, intenzív íz!