Leírás
Szöveg feltöltés alatt…..
Ételajánló:
Sous vide technikához ugyanúgy lehet használni, mint ételek utólagos csípősítéséhez. Kellemesen erős, adagolása normál fogyasztóknál az egy késhegynyi maximum egy tál levesbe. Gulyásokhoz, pörköltekhez ajánlott, élénk piros színe kis mennyiségben nem színezi el karakteresen az ételek alapszínét.
A második leggyengébb klasszikus chiliszószunk, nála gyengébb a Green Hot chili szósz, erősebb csípősségű a Yellow Hot szósz, a Végzet Asszonya és a Trio (ez utóbbi limited edition)
Magyarország |
96 |
207 |
100 ml |
db |
Származási ország |
Nettó tömeg (g) |
Bruttó tömeg (g) |
Kiszerelés |
Kiszerelési egység (kg / l / db) |
165,38 kJ |
39,5 |
1,3 |
0 |
5 |
0 |
1,8 |
5 |
3 |
Energia (kJ)/ 100 g |
Energia (kcal)/ 100 g |
Zsír tartalom/ 100 g |
Telített zsírsav/100 g |
Szénhidrát tartalom/100 g |
Cukor tartalom/100 g |
Fehérje tartalom/100 g |
Só tartalom/100 g |
Rost tartalom/100 g |
Összetevők:
Chilipaprikák, ecet, só, citromsav, K-szorbát
Értékelések
There are no reviews yet