Leírás
Tömény Habanero chiliből készülő chiliszósz, igazi nagy kedvenc.
Az egy éves hordóban érlelés után kerül lepalackozásra a 100 ml-es üvegekbe. Az érlelés egy kifinomult és selymes chili ízvilágot kölcsönöz, kiemelve az ízeket.
Chilikedvelők egyik kedvence, mert erős, de mégsem izzaszt le. Kellemes aromás, klasszikus Habanero ízvilággal.
Összetevők: Habanero chili, só, ecet, citromsav, K-szorbát, Na-benzoát
Ételajánló:
Sous vide technikához ugyanúgy lehet használni, mint ételek utólagos csípősítéséhez. Kellemesen erős, adagolása normál fogyasztóknál az egy késhegynyi maximum egy tál levesbe. Gulyásokhoz, pörköltekhez ajánlott, élénk piros színe kis mennyiségben nem színezi el karakteresen az ételek alapszínét.
A második leggyengébb klasszikus chiliszószunk, nála gyengébb a Green Hot chili szósz, erősebb csípősségű a Yellow Hot szósz, a Végzet Asszonya és a Trio (ez utóbbi limited edition)
Magyarország |
96 |
207 |
100 ml |
db |
Származási ország |
Nettó tömeg (g) |
Bruttó tömeg (g) |
Kiszerelés |
Kiszerelési egység (kg / l / db) |
165,38 kJ |
39,5 |
1,3 |
0 |
5 |
0 |
1,8 |
5 |
3 |
Energia (kJ)/ 100 g |
Energia (kcal)/ 100 g |
Zsír tartalom/ 100 g |
Telített zsírsav/100 g |
Szénhidrát tartalom/100 g |
Cukor tartalom/100 g |
Fehérje tartalom/100 g |
Só tartalom/100 g |
Rost tartalom/100 g |
Összetevők:
Habanero chili, ecet, só, citromsav, K-szorbát
Horvát András –
Sok habaneros szószt ettem már, de ez a legfinomabb mert nem ecetes ízű mint a többi.
Orsolya Bagi (megerősített tulajdonos) –
Anonim (megerősített tulajdonos) –
Éva Segesdi (megerősített tulajdonos) –
Norbert Horváth (megerősített tulajdonos) –
Richárd (megerősített tulajdonos) –
Judit –
Pont annyira csípős, amennyire kell.
A levesek elmaradhatatlan része.
Milán G. (megerősített tulajdonos) –