Leírás
Karamelizált lilahagymalekvár Cabernet Sauvignon vörösborral a tökéletes ízélményért.
Nemzetközi Lekvárverseny Ezüst érmes termékünk használható ételek ízesítésére, önmagában vagy bundás kenyérre, hús mellé.
Mitől olyan különleges?
A gondosan válogatott lilahagymát olajon megkaramelizáljuk egy kevés barna cukorral, majd modenai balzsamecetet adunk hozzá. Az üvegesre pirított és karamelizált hagymához hozzáadjuk a gondos odafigyeléssel választott vörösbort, mely a Villányi borvidék egyik remeke.
A borral összefőzzük, melyből így kimegy az alkohol. Fűszerezzük, ízesítjük és üvegbe töltjük.
Milyen ételekhez ajánljuk?
Húsételek mellé
Bundáskenyérre kenve
Pörköltek ízesítéséhez
Összetevők: lilahagyma, vörösbor, modenai balzsamecet, olívaolaj, barnacukor, narancslé, kakukkfű, fokhagyma, aszkorbinsav
Magyarország |
180 |
342 |
212 ml |
db |
Származási ország |
Nettó tömeg (g) |
Bruttó tömeg (g) |
Kiszerelés |
Kiszerelési egység (kg / l / db) |
408,21 |
97,5 |
4 |
0 |
14 |
10 |
1 |
1 |
0 |
Energia (kJ)/ 100 g |
Energia (kcal)/ 100 g |
Zsír tartalom/ 100 g |
Telített zsírsav/100 g |
Szénhidrát tartalom/100 g |
Cukor tartalom/100 g |
Fehérje tartalom/100 g |
Só tartalom/100 g |
Rost tartalom/100 g |
Összetevők: lilahagyma, barnacukor, vörösbor, modenai balzsamecet, fűszerek
Edit –
Szeretjük!
Mándi Szilvia –
Nagyon örülök, hogy rátok találtam! 🙂 A lilahagyma lekvár és a zakuszka is eszméletlenül finom! Bátran ajánlom minden ínyencnek, és annak is aki szeretne kipróbálni új ízeket. Nagyon finom, gazdag ízvilágú, abbahagyhatatlan! Legközelebb mindenből 3-at rendelek 🙂 Köszönöm szépen!
Barbara V. (megerősített tulajdonos) –
Viktória (megerősített tulajdonos) –