Barion Pixel

Elkezdődött a szüret!

Minden évben nagy várakozással vagyunk, amikor igazán elkezdődik a szüret a kertben. Ugyan már pár gyümölcs és zöldség leérett és már lekvárban vagy hordóban végezte idén, de az igazi nagy szüretelés most kezdődik. Elindult a Shishito betakarítás, amiből a kedvenc melegszendvicskrémetek is készül (Tökmagos melegszendvicskrém) illetve tavaly a Loon, ami egy olajban eltett wokban sült paprikakülönlegesség volt.

Emellett javában tesszük már el a Lecsókat, amit főleg a NekedTerem polcán értek el, de készülnek a csípőshordós savanyúságok is és bizton állíthatjuk, hogy idén jóval több lesz abból is a tavalyi évhez képest. 

De érnek a szupererős chilik is már: Carolina reaper, Moruga Scorpio vagy épp a Ghost chili is. A bazsalikomokból idén már a harmadik kör szárad a kamrában, második kör Lecsót főztük már tegnap be és a többi fűszernövény is már javában szárítás alatt van, hogy idén is legyen friss fűszersó is. Ebben készülünk egy újdonsággal is idén: lesz Fűszermalmunk 🙂

Szabolcs nagy gonddal ápolgatja a paprikaültetvényt, ahol ezerszámra jönnek a virágok, kötődnek be és érnek a paprikák. 

Erika fűszernövényei is szépen fejlődnek, így minden szószba már az idei friss levelek kerülnek, így a ma frissen lefőzött Olasz mártás is már idei bazsalikommal és oreganoval készül. Idéntől főleg a NekedTerem kínálatában fogod az Olasz mártásunkat is megtalálni.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük


(0)
What Our Clients Say
352 vélemény

Feliratkozásodért ajándék online gourmet receptfüzetet adunk ajándékba! Sőt: a legfrissebb limitált szériás termékekből is Téged értesítünk először!

You have successfully subscribed to the newsletter

There was an error while trying to send your request. Please try again.

Gourmet & Delicious Manufaktúra will use the information you provide on this form to be in touch with you and to provide updates and marketing.