Barion Pixel
szatmári szilvalekváros csirkemell
Magazin,  Receptek

Szilvalekváros fűszeres csirkemell, ahogyan mi szeretjük

A húst vágjuk szeletekre és kenjük be a fűszeres, szilvalekváros, Worchestersire-szószos keverékkel és hagyjuk egy órát állni. Ezután sózzuk és borsozzuk ízlés szerint. Egy serpenyőbe süssük ki a húsokat, majd a készeket vegyük ki külön tányérra. Amikor az összes hús elkészült, a fűszeres, lekváros olajat szűrjük le egy külön edénybe. Tálaláskor a leszűrt mártással öntsük meg a húsokat, díszítsük birsalma és paprika szeletekkel. Kiváló köret lehet a birsalmás burgonyapüré , vagy a sült krumpli is.

Hozzávalók:

1/2 kg csirkemell
4 ek. Gourmet & Delicious szilvalekvár
2 tk. Gourmet & Delicious Provance-i fűszerkeverék
1 dl napraforgóolaj
5 ek. Worchestershire-szósz
Díszítésnek: Birsalma, kápia paprika

Ez a recept a 2018. év Karácsonyi Különkiadásban jelent meg a Gourmet & Delicious Magazinban.

Szólj hozzá

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

  • Nyitvatartás
    • Hétfő (ma) : -
    • Kedd : -
    • Szerda : -
    • Csütörtök : -
    • Péntek : -
    • Szombat : -
    • Vasárnap : -
    Ezen a csomagponton nem érhető el az utánvétes fizetés!
    Átvétel itt
  • Sajnos a keresett kifejezésre nincs találat. Próbálj meg egy másik helyre keresni, vagy a térképen válassz ki egy hozzád közeli átvételi pontot

  • What Our Clients Say
    334 vélemény