Leírás
Ételajánló:
Sous vide technikához ugyanúgy lehet használni, mint ételek utólagos csípősítéséhez. Kellemesen erős, adagolása normál fogyasztóknál az egy késhegynyi maximum egy tál levesbe. Gulyásokhoz, pörköltekhez ajánlott, élénk piros színe kis mennyiségben nem színezi el karakteresen az ételek alapszínét.
Az első leggyengébb klasszikus chiliszószunk, erősebb csípősségű a Habanero Hot szósz, Yellow Hot szósz, a Végzet Asszonya és a Trio (ez utóbbi limited edition)
Összetevők:
99% zöld chilipaprika, ecet, só, citromsav, K-szorbát, Na-benzoát
Magyarország |
96 |
207 |
100 ml |
db |
Származási ország |
Nettó tömeg (g) |
Bruttó tömeg (g) |
Kiszerelés |
Kiszerelési egység (kg / l / db) |
165,38 kJ |
39,5 |
1,3 |
0 |
5 |
0 |
1,8 |
5 |
3 |
Energia (kJ)/ 100 g |
Energia (kcal)/ 100 g |
Zsír tartalom/ 100 g |
Telített zsírsav/100 g |
Szénhidrát tartalom/100 g |
Cukor tartalom/100 g |
Fehérje tartalom/100 g |
Só tartalom/100 g |
Rost tartalom/100 g |
Judit (megerősített tulajdonos) –
Én 5/3 erősségűt rendeltem, mint a honlapon is szerepelt, de amit kaptam, az 5/4, kicsit túl erős, de finom.