A húst vágjuk szeletekre és kenjük be a fűszeres, szilvalekváros, Worchestersire-szószos keverékkel és hagyjuk egy órát állni. Ezután sózzuk és borsozzuk ízlés szerint. Egy serpenyőbe süssük ki a húsokat, majd a készeket vegyük ki külön tányérra. Amikor az összes hús elkészült, a fűszeres, lekváros olajat szűrjük le egy külön edénybe. Tálaláskor a leszűrt mártással öntsük meg a húsokat, díszítsük birsalma és paprika szeletekkel. Kiváló köret lehet a birsalmás burgonyapüré , vagy a sült krumpli is.
Hozzávalók:
1/2 kg csirkemell
4 ek. Gourmet & Delicious szilvalekvár
2 tk. Gourmet & Delicious Provance-i fűszerkeverék
1 dl napraforgóolaj
5 ek. Worchestershire-szósz
Díszítésnek: Birsalma, kápia paprika
Ez a recept a 2018. év Karácsonyi Különkiadásban jelent meg a Gourmet & Delicious Magazinban.