Leírás
Nemzetközi Lekvárverseny nagy ARANY éremmel díjazott termékünk. Folyékony zserbónak nevezett termékünk Rumos Diólekvár a vevőink nagy kedvence.
Tömény dióbélből készül, almával és egy csipet jamaikai rummal. Mivel főzés közben a rumból az alkohol elszáll, így nem okoz gondot autóvezetésnél sem.
Miért szeretik vevőink?
Elsősorban a krémes íze miatt, mert sokan a gesztenyepürére asszociálnak, pedig nem tartalmaz még nyomokban sem gesztenyét. Talán a rummal való párosítás okozza, de képesek kikanalazni egy ültő helyükben az egész üveggel.
Sokan viszik rántott hús bundájához, mert a tojással elkevernek maximum 1 evőkanálnyit belőle és máris kész a diós bundájú rántott hús, amivel bárkit levehetsz a lábáról.
Mivel folyékony zserbóként is emlegetik, így nem csoda, hogy rengeteg süteménybe kerül bele, főleg a karácsonyi időszakban. Így nem kell diót törnöd, izgulni a krém miatt, hanem csak felpattintod az üveget és már kenheted is a rétegek közé.
Az ismert Gundel-palacsintához is jó, ha nem akarsz a töltelékkel sokat bajlódni.
Azért is szeretik vevőink, mert a gluténmentes lisztek alapvető mellékízét is el lehet vele venni. Ha például piskótát akarsz sütni, szuper választás a tésztába is!
Összetevők: dióbél, alma, aszkorbinsav, jamakai rum
RECEPTÖTLETEK:
Diós bundás rántott hús
Köczéné Roléder Anna –
Nem véletlenül lett aranyérmes! Gyerekeknek küldtem Angliába, azonnal beindult sütés „rég ettünk ilyen finomat” felkiáltással.
Anonim (megerősített tulajdonos) –
Dóra (megerősített tulajdonos) –
Kinga (megerősített tulajdonos) –
Nagyon különleges, finom.
Anita B. (megerősített tulajdonos) –
Fantasztikusan finom, függőséget okoz. 🙂
Jelizaveta M. (megerősített tulajdonos) –
A rumot nagyon érezni, ha tisztán kóstolni, de süteménybe jó!
Bálint (megerősített tulajdonos) –
Katalin Molnár (megerősített tulajdonos) –
Martzy Mariann (megerősített tulajdonos) –
Ágnes Sebestény (megerősített tulajdonos) –
Tímea P. (megerősített tulajdonos) –