Amint beköszönt a nyár, mindenki hétvégente leruccan a Balatonra vagy épp fel a Mátrába és a hátizsákok tele vannak szendviccsel, friss üdítővel, de mire felérsz már az otthon elkészített szendvics unalmas lesz.
Ez gyakorlatilag a gyerekkorod nyarainak nagy százaléka, jól sejtjük? Mert mi volt még sok évvel ezelőtt? Parizer, löncshús és némi Pick felvágott, ha ünnepnap volt. De szószainkkal még ezeket az unalmakat is elfelejtheted: ízletes szendvics alig 1 perc alatt szószainkkal!
Csupa sajttal Szabi kedvence
Sajtos stangli félbevágva, majd beleolvasztva reszelt trappista és egy nagy szelet bacon (akár lesütve), mellé tojásrántotta, friss paradicsom és a Szabi kedvence szószból annyi, amennyit csak szeretnél.
Húsimádó hamburger
Mi most felvágottal készítettük el az egyszerűség kedvéért, de tehetsz bele bátran hamburgerhúst is!
A nagy bucizsömlét vágd három részbe, minden részt szórj meg sajttal és irány a sütő pár percre! Majd az olvasztott sajtrétegre kerüljön egy kevés Lilahagyma lekvár, rá a felvágott vagy a húspogácsa, majd karikára vágott gyöngyhagyma, paradicsom és pár karika jalapeno paprika. Erre kerül rá a következő zsemleszint az olvasztott sajttal és jöhet egy újabb réteg az előzőből. Szem-száj nem marad szárazon, ízletes, omlós, szaftos lesz az emeletes hamburgered, ha a Lilahagyma lekvárunkat használod hozzá!
Ízletes szendvics croissant-nal
Ez amolyan mindent bele croissant lesz, mert a sült bacon, a vaj, a hagymakarika, paradicsom és a reszelt sajt mellé tettünk paprikás szalámit, tojásrántottát is. De hogy fokozzuk az ízélményt, kapott egy kevés Feketeribizli szirupot öntetként. Ezután ment be a kis asztali grillezőbe (vagy a sütőbe) pár percre, hogy jól összeolvadjanak az ízek.
Még több receptre vágysz? Csatlakozz RECEPTOLDAL Facebook zárt csoportunkhoz és KÖVESS MINKET Facebook oldalunkon is!